Beatrice !

Nu åker jag till Beatrice, vi hörs senare sen om jag hinner blogga, eftersom jag sover hos Hanna ikväll igen ;)

Bilder från dagen


så söt


Packar !

Håller på att packa just nu, om jag ska vara ärlig så suger jag på det eftersom jag alltid tar med "fel" kläder även fast jag packar med halva garderoben...Imorgon ska jag iallafall åka till min vän Hanna och sova över där, mysigt. Sen på söndag ska jag åka till min gamla bästis, som jag inte träffat på över 4 år, så det ska bli jätte kul !
Men jag ville bara meddela att jag lever, pussss


:D

Autografen !
När han skriver :)

Världens lyckligaste tjej!

Seriöst jag tror jag dör, jag fick Erics autograf i pannan, han prata med mig och han rörde mig ! jag dööööööööööör..

Allsång

Nu ska jag fixa mig sen möta upp Denise, den drar vi till Skansen. Kommer bli segt att sitta och vänta i några timmar men de är det värt, eftersom Eric kommer dit idag !! :DDDDDD

Nytt

Snygga, gillar att mitt ena öga är mindre än det andra..
Ska fixa en ny blogg, ny start, och mycket bättre uppdatering, får se när det blir, men snart så !
Är iallafall hemma från Norge nu, haft det toppen.
Men fyfan för allt som hänt där, hemskt, all kärlek till er ♥

Min otroligt vackra vän Hanna


Foto- Jag Modell- Hanna

Norge !

Hej på er ! Har inte haft tid eller ork att blogg dom senaste dagarna menmen, Ville bara säga att imorgon åker jag till Norge ! Ska bli jätte kul, det är ju grymt fint där ;) Ska bo i Geiranger, tror jag det hette..Sen igår köpte jag en kamera, grymt bra ! Nej men nu måste jag fixa mig sen åker jag till Hanna, ha det bra !


:)

Gamla bilder på mig och Julia...

2007 vs 2011


båt

Nu drar jag och åker båt till åland. Hejdå!

hahahhaha !♥♥♥♥♥♥♥♥


gekååås

Tja på er. Allt bra? Själv har jag det super bra, vi red igår och i dag va vi på ullared, handlade som en galning..nej men nu ska vi kolla på jackass, bääst !

varberg

Hej på er ! Vill bara säga att allt är super bra med mig och att jag just nu befinner mig i Varberg med min kompis. Vi ska gå till ullared, rida och bara ha det Nice, super mysigt här och riktigt fint vid havet, men ni får ha det bra ! <3

Bloggpaus?

Funderar på att ta en bloggpaus ett tag nu. Har typ inget att skriva om och så orkar jag inte, har inte heller tid nu på sommaren. Sen så åker jag bort i en vecka med Moa och sen direkt till pappa i en vecka, så då kommer jag inte heller kunna blogga..Kanske slänger in något inlägg lite då och då. Men vi får se, Ha en riktigt bra sommar allihopa ♥

Dubbeldäckare

Nu sitter jag på bussen på väg till Täby. Rätt nice att åka dom nya dubbeldäckarna, med internet :) men vi hörs väl sen när jag kommer hem ;)

Göteborg+Liseberg med Julia - Del 3, mobilbilder

Mina shorts på bilden, hahahhahahahahhahahaha

Liseberg

Liseberg två dagar. Fick super snygga åkband. Tittade på Lotta på Liseberg, eller på Thomas di leva. Kollade på kanin teater. Skrek, och grät på golvet i spökhotellet Gasten. Stog och dansa i rulltrappor. Skrek med mörk röst i Balder. Skrek sönder halsen i AtmosFear (ville att det skulle höras i tv...). Åt glass. Tävlade om vem som blev blötast i Kållerado. Störde oss på tre tjejer, dom kunde verkligen inte sätta i löshår. Störde oss på många andra. Fick riktigt snygga bilder i Balder och Flume ride. Såg en i Julias klass. Såg riktigt många snygga killar. Gjorde världens största misstag. En turk ville ha mitt nummer. Skrattade. Hade jävligt kul !

Bevis på att vi åkte AtmosFear !

Ser ni oss? på vänsta sidan :)

.


Kändes som att det var ett tag sen jag skrev ett "riktigt" inlägg
Nyss åkte min gudmor och hennes familj hem, kul att träffa dom eftersom det va ett tag sen, fick en Björn Borg väska av dom (sen födelsedags present) Har inte egentligen så mycket tid att skriva nu, men jag lovar att jag ska börja blogg bättre nu, har ju massor av bilder kvar från Göteborg, som ni ska få se !

Göteborg+Liseberg med Julia - Del 3, hotellet


Göteborg+Liseberg med Julia - Del 2, Flume Ride !


Vi bjuder

Göteborg+Liseberg med Julia - Del 1, innan resanVi bjuder


RSS 2.0